Radionica fotografisanja & stilizovanja hrane

 

Novi Sad, Ribarsko ostrvo (restoran Piknik)

nedelja 2.09.

start: 9.30, TRAJANJE: 2h

Kome je namenjena radionica:

Radionica je namenjena učesnicima koji žele da se bave ovakvom fotografijom, bez obzira da li već imaju prethodno znanje o ovoj oblasti ili su početnici. Radionica je poluindividualnog karaktera i podrazumeva mali broj učesnika (10)

Opis radionice:

Na početku radionice pričaću vam o tabletop fotografiji* i preneću vam svoje iskustvo koje imam u toj oblasti. Upoznaćemo se sa načinom na koji se kreira dobra tabletop fotografija, a to obuhvata:  kompoziciju,  lukavo iskorišćeno prirodno svetlo, nekoliko trikova, zanimljivu priču i, naravno, intrigantnu atmosferu. Upoznaćemo se sa kreativnim mogućnostima rekvizita koji se koriste pri fotografisanju hrane, ali i sa izazovima koje nosi prirodno svetlo. Zajedno ćemo kreirati nekoliko postavki koje ćete potom fotografisati samostalno uz moje korekcije.

Sav materijal (keramičke posude, biljni aranžmani, poslastice, dekorativni detalji), biće vam na raspolaganju sve vreme. Ja sam tu da vas usmerim i ukažem na sve kreativne i tehničke mogućnosti koje imate i koje kasnije možete rekreirati u svom aranžmanu.

Posebnu pažnju obratićemo na vaš lični fotografski pečat koji zadovoljava podjednako i kvalitet fotografija koje napravite.

*tabletop fotografija odnosi se na sve fotografije koje podrazumevaju realizaciju na površini stola, a uglavnom uključuju fotografisanje hrane*

1m

Radionica podrazumeva:

– Posebno opremljeni prostor / restoran Piknik ( Ribarsko ostrvo)
– Sav potrebni propratni materijal za fotografisanje: ukrasno bilje, podloge, drvenariju, keramiku, propratne rekvizite
– Hranu koja će biti fotografisana (kuglofi, kolači, torte)

Radionica ne podrazumeva:

– fotografsku opremu

( moguće je fotografisati digitalnim fotoaparatom ili Iphone telefonom)

:kotizacija za učešće iznosi 30 eur:

REZERVACIJA JE NEOPHODNA

RADIONICA TRAJE 2h

Sve informacije i rezervacije pozivom na broj 064 47 99 050 ili na email adresi intuit.radionice@yahoo.com

detalji sa prethodne radionice: Piknik radionica