About Me/ O meni

IMG_6969.jpg

 

Dobrodošli na stranicu Intuit studija, moje ime je Luna i kreator sam fotografija koje možete pogledati na ovom blogu.

Kao akademski umetnik, spojila sam kreativno sa komercijalnim i napravila projekat koji se bavi reklamnom fotografijom proizvoda, a zadržava svoju originalnost i maštovitost.

Pored primenjene fotografije, bavim se i održavanjem fotografskih radionica čiji je fokus tehnologija fotografije i njena primena. Održala sam više od dvadeset samostalno organizovanih radionica na različitim lokacijama.

Entuzijasta sam i što se tiče teorije umetnosti, te sam master studije završila na interdisciplinarnim studijama na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, a održala sam i nekolicinu predavanja na temu savremene fotografske prakse.

Ukoliko imate pitanje ili predlog za saradnju kontaktirajte me na email adresi intuit.radionice@yahoo.com ili na broj telefona +381644799050

 

Hello & welcome to Intuit photography studio profile. My name is Luna and I am the creative eye behind the camera making photos specialising in food styling. My fine art photography background enables this fusion between art and commercial photography that you see on my blog and Instagram account.

Open for worldwide booking and collaboration. Contact: intuit.radionice@yahoo.com